Verhuislift huren? Bel 085 3013 815

Leads kopen

Offerte aanvragen kopen?

Verhoog uw omzet door gebruik te maken van hoogwaardige organische leads.

Als ondernemer is het vergroten van uw omzet een van de belangrijkste doelen. Een van de manieren om dit te bereiken is door het genereren van hoogwaardige organische leads. En dat is precies waar OfferteAdviseur u kan helpen.

OfferteAdviseur is een online platform dat bedrijven in contact brengt met potentiële klanten die op zoek zijn naar specifieke producten of diensten. Door onze uitgebreide database van potentiële klanten en onze expertise op het gebied van leadgeneratie, kunnen we u voorzien van hoogwaardige leads die overeenkomen met uw specifieke zakelijke behoeften.

Onze leads zijn organisch gegenereerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn van mensen die actief op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbiedt. Dit verhoogt de kans dat de leads daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft en dus meer kans hebben om te converteren in klanten.

We begrijpen dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden we leads aan die specifiek zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften en doelen. Of u nu op zoek bent naar leads voor een specifieke regio, branche of product, wij hebben de expertise en middelen om u te voorzien van de juiste leads die uw omzet kunnen verhogen.

Dus, als u op zoek bent naar hoogwaardige, organische leads om uw omzet te verhogen, neem dan contact met ons op en ontdek hoe OfferteAdviseur u kan helpen.

Bedrijf aanmelden

OfferteAdviseur onderscheidt zich van andere leadgeneratiebedrijven door onze focus op kwaliteit en persoonlijk contact. Ons motto is niet voor niets dat wij klanten leveren en niet alleen leads. Wij willen samen met onze partners groeien en een win-win situatie creëren. Om dit te bereiken hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en hebben wij voor elk vakgebied een vaste accountmanager om goede relaties met onze partners te behouden.

Onze leads zijn van hoge kwaliteit doordat consumenten gericht zoeken naar specifieke producten of diensten op onze website(s) en uitgebreide informatie lezen, waardoor zij goed geïnformeerd zijn. Wij behandelen elke lead als een diamantje en controleren deze handmatig voordat we deze doorsturen. Door onze efficiënte werkwijze zonder honderden werknemers en torenhoge huurkosten, kunnen wij snel schakelen en onze volledige aandacht geven aan het waarborgen van de kwaliteit van de leads. Ook geniet u van minimale concurrentie omdat wij leads maximaal naar 3 of 2 andere partijen sturen.

Bij OfferteAdviseur denken wij altijd mee met uw bedrijf en bieden wij diverse businessmodellen aan om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het verkoopproces en delen wij onze kennis door bijvoorbeeld 10 offertetips voor meer omzet.

Wij hanteren geen inschrijf- en abonnementkosten en u zit nergens aan vast. U betaalt alleen per goedgekeurde lead en kunt rekenen op onze soepele reclamatieservice. Bovendien kunt u zelf contact opnemen met de klant en is onze samenwerking per direct opzegbaar. Wij bieden uitstekende en persoonlijke ondersteuning door middel van vaste accountmanagers die goed op de hoogte zijn van uw vakgebied.

Kies voor OfferteAdviseur en profiteer van onze focus op kwaliteit en persoonlijk contact. Hieronder leest u 7 redenen om voor ons te kiezen:

7 redenen voor OfferteAdviseur

 • Geen inschrijf- en abonnementkosten
 • U zit nergens aan vast
 • Betaal alleen per goedgekeurde lead
 • Soepele reclamatieservice
 • Zelf contact opnemen met de klant
 • Per direct opzegbaar
 • Uitstekende en persoonlijke ondersteuning (vaste accountmanager)

Een kwaliteit lead is een lead die goed geïnformeerd is en daardoor al een goed beeld heeft van wat er gaat gebeuren. Op OfferteAdviseur en onze sub-websites vindt de consument uitgebreide informatie, handige checklists en kostenindicaties, waardoor hij of zij goed op de hoogte is van de te verwachten werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat de klusomschrijving beter en nauwkeuriger beschreven kan worden, wat resulteert in een hogere conversieratio.

Onze doordachte offerteformulieren spelen hierbij ook een belangrijke rol. Door deze formulieren te gebruiken, kunnen vakspecialisten snel en efficiënt offertes op maat maken die aansluiten bij de wensen van de klant. Dit alles zorgt voor een snellere en gemakkelijkere afhandeling van de aanvraag, wat de consument zeker zal waarderen.

Bij OfferteAdviseur streven we altijd naar het leveren van kwaliteit leads aan onze partners. Door de consument goed te informeren en te begeleiden in het offerte-aanvraagproces, kunnen wij een hogere conversieratio en tevredenheid van zowel de consument als de vakspecialist garanderen. Lees ook: hoe werkt OfferteAdviseur om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Heeft u een eigen CRM-systeem en wilt u de leads van OfferteAdviseur direct in uw systeem laten inschieten? Dat is mogelijk met onze API-koppelingen. Wij hebben API-koppelingen met verschillende systemen, waaronder 2Solar, Pipedrive, Teamleader en Salesforce. Heeft u een custom CRM-systeem? Geen probleem, onze developers staan voor u klaar om snel een koppeling tussen onze systemen en die van u te maken.

Naast de API-koppelingen, krijgt u ook toegang tot uw eigen dashboard waar u een overzicht heeft van alle leads en facturen. Zo heeft u altijd en overal toegang tot belangrijke informatie en kunt u snel actie ondernemen indien nodig.

Bij OfferteAdviseur vinden we het belangrijk dat onze partners gemakkelijk en efficiënt kunnen werken. Daarom bieden wij naast de API-koppelingen en dashboard ook de mogelijkheid om leads gemakkelijk te reclameren. Op deze manier kunnen eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.

Kortom, bij OfferteAdviseur zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk en efficiënt kunt werken met onze leads. Wij bieden verschillende mogelijkheden om de leads direct in uw eigen CRM-systeem te integreren en bieden een overzichtelijk dashboard waarin u alle belangrijke informatie kunt terugvinden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij OfferteAdviseur kunt u kwalitatief hoogwaardige leads kopen voor zonnepanelen en isolatie. Wilt u weten hoe wij deze kwaliteit kunnen waarborgen? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u er alles over.

Bij het selecteren van bedrijven voor ons platform vinden wij kwaliteit van groot belang. Het is immers belangrijk dat de vakmannen die bij mensen thuis komen betrouwbaar en vakkundig zijn. Daarom screenen wij elk bedrijf dat zich bij ons aanmeldt op verschillende punten. Zo controleren wij onder andere of het bedrijf ingeschreven staat bij de KvK, of het professioneel is en of het over de juiste certificaten en keurmerken beschikt. Daarnaast zoeken wij naar referenties en controleren wij of er geen lopende rechtszaken zijn of dat het bedrijf in het verleden negatief in het nieuws is gekomen. Zo kunnen wij onze klanten verzekeren van betrouwbare en vakkundige vakmannen.

Bij OfferteAdviseur bieden wij verschillende soorten leads aan, waaronder gedeelde, semi-gedeelde en exclusieve leads. Zo kunt u zelf bepalen welk type leads het beste bij uw bedrijf past. Daarnaast betaalt u bij ons een vaste prijs per offerte-aanvraag en heeft u geen last van abonnements-, inschrijf- of administratiekosten. Wij bieden ook minimale concurrentie, omdat elke lead slechts naar maximaal 2 of 3 andere partijen wordt gestuurd.

Bij OfferteAdviseur kunt u zelf contact opnemen met de klant, wat zorgt voor een persoonlijk en direct contact. U bepaalt ook zelf in welke regio u actief wilt zijn en wij bieden een eerlijke reclamatie service voor het geval er problemen zijn met een lead. Bovendien bieden wij uitstekende ondersteuning en zijn er geen kosten achteraf. U kunt uw contract per direct opzeggen, zonder opzegtermijn.

Kortom, bij OfferteAdviseur kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige leads en een betrouwbare samenwerking. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Home Move

$

35
/Move

  • 15 Projects
  • 2 Email Marketing
  • 5 Data Base
  • 30 GB Storage
  • Unlimited Data Transfer
  • 50 GB Bandwith
  • Enhanced Security

Get Started Now

Office Move

$

42
/Move

  • 15 Projects
  • 2 Email Marketing
  • 5 Data Base
  • 30 GB Storage
  • Unlimited Data Transfer
  • 50 GB Bandwith
  • Enhanced Security

Get Started Now

Shop Move

$

52
/Move

  • 15 Projects
  • 2 Email Marketing
  • 5 Data Base
  • 30 GB Storage
  • Unlimited Data Transfer
  • 50 GB Bandwith
  • Enhanced Security

Get Started Now

Corporate Move

$

68
/Move

  • 15 Projects
  • 2 Email Marketing
  • 5 Data Base
  • 30 GB Storage
  • Unlimited Data Transfer
  • 50 GB Bandwith
  • Enhanced Security

Get Started Now

Great Moving Company

If you have any Move need, simply call our 24 hour

01865 524 8503 or contact us

Onderhouden door: Verhuisservice Nederland